Chanthanu Traditional Thai Health Center                                    

                       Thaise Traditionele Massage voor iedereen, overal en altijd.                     Leer het zelf  !


Chanthanu Workshop programma

Wist je dat je ziekten kunt voorkomen door massage? Wellicht niet, maar in heel Azië en met name in Thailand wordt massage in ziekenhuizen gebruikt om de wachtlijst te verkorten en om operaties uit te stellen of soms zelfs voorkomen.

Om echt van alle voordelen van een Thaise Massage behandeling blijvend te profiteren (preventie en genezing) zou men één tot twee keer per week een massage behandeling moeten krijgen. Helaas is dat voor velen niet haalbaar. Kosten, tijd en afstanden zijn vaak de oorzaak. Juist daarom heeft Chanthanu Traditional Thai Massage School & Health Center een uitgekiend workshop programma ontwikkeld waarmee één of meer massages per week voor iedereen bereikbaar is geworden.


Met ons workshop programma leert u zelf om thuis voor familie of vrienden eenvoudige maar werkzame massages te geven. Iedereen kan het en ervaring is niet vereist. 

We geven les via de VAK-methode. Dit houdt een visueel, auditief, kinesthetische manier van lesgeven in. Bij ons leer je door middel van imiteren van de demonstraties van de leraren, dus praktijkgericht, hands-on, om zeker te zijn dat je de juiste techniek goed leert.

Individuele opleidingen en afwijkende cursus tijden 

Het is mogelijk om alle geboden workshops ook als privé (of samen met een partner) opleiding te boeken. De prijzen hiervoor worden individueel vastgesteld. Het kan echter ook zijn dat u een bepaalde workshop eerder wilt volgen dan het rooster aangeeft. Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Er zijn wellicht meerdere cursisten/studenten met dezelfde wens. Dat geeft ons de mogelijkheid om extra workshops in te lassen of andere te laten vervallen.

Chanthanu Traditional Health Center biedt de volgende workshops aan :

  1. Introductie Nuad Bo-Rarn (Traditional Thai Massage)
  2. Nuad Bo-Rarn
  3. Nuad Bo-Rarn Thai Table Massage
  4. Thai Chair Massage
  5. Thai Oil & Aroma Therapy Massage
  6. Thai Foot Reflexology Massage
  7. Thai Medical Hot Herbal Compress Massage
  8. Chanthanu Premium Mixed Massage
  9. Tok Sen 

Workshop opleidingen :

Naast de eerder genoemde workshops biedt Chanthanu ook een 2 tal workshop opleidingen. Dit zijn combinaties van eerder genoemde workshops en technieken, uitgebreid met therapeutische masterclasses.  

-         Home Masseur

-         Home Therapist

Let op !!!

De workshops uit dit programma zijn geen professionele opleidingen. De workshops zijn bedoeld voor diepere kennismaking met de betreffende massage vorm en stelt de deelnemers in staat om thuis voor familie of vrienden een basis massage te geven.