Chanthanu Traditional Thai Health Center                                    

                       Thaise Traditionele Massage voor iedereen, overal en altijd.                     Leer het zelf  !

Even voorstellen

Turian Chanthanu Therapist / trainer / docent (roepnaam Tui, spreek uit als Toewie) is geboren in de provincie Saraburi in midden Thailand. Omdat Traditionele Thaise Massage een belangrijk deel uitmaakt van de Thaise gezondheidszorg is Turian met massage opgegroeid en maakte dus al vroeg kennis met de helende en preventieve werking.Turian is bijna haar hele leven ondernemer geweest en zag na aankomst in Nederland de kans om na een studie aan verschillende top massage- en spascholen in Thailand en een jaar praktijk stage ook hier een mooi bedrijf neer te zetten. Turian Studeerde o.a. aan de Wat Pho Medical & Massage School, Thai Traditional Medical Development Center Sukhothai, het Chetawan Medical Health Center (Salaya Bangkok).  Jos Pohner therapist,trainer,docent komt uit Nederland, en heeft  een commerciële IT achtergrond. Jos werd in de afgelopen jaren op de Wat Pho Medical & Massage School vaak als oefen- en examen model van onder andere Turian en haar mede studenten gevraagd. Langzaam raakte hij besmet met het Thaise massage virus en werd hij Turian’ s privé masseur. Na meer dan 35 jaar in de IT werkzaam te zijn geweest besloot Jos een punt achter zijn corporate carrière te zetten en het roer compleet om te gooien. Hij begon in januari 2016 met een studie Traditionele Thaise Massage aan verschillende prestigieuze Thaise massage scholen (waar onder de Wat Pho Medical & Massage School in Bangkok en het Chetawan Medical Health Center (Salaya) beide in Thailand. 

Thans studeert Jos mog steeds aan de beroemde ITM International Training Massage School. Deze school is dit jaar wederom uitgeroepen tot de beste massage school van Thailand. Het komende jaar zal Jos zich verder specialiseren in Thai Fysio en Medical Massage. Wij werken voor wat betreft ons professionele opleidingsprogramma nauw samen met ITM Thai Hand in Amsterdam.

Onze Massage Opleidingen en Specialisaties

Chetawan Traditional medical and massage school

General Traditional Thai Massage

Advanced Medical Thai Massage Therapy

Professional Thai Massage for Health 

Wat Po Traditional medical and massage school

Oil and Aroma Therapy Massage

Thai Traditional Foot Massage

ITM Thai Hand (Chiang Mai, Amsterdam, Berlin, Barcelona)

Nuad Bo-Rarn level 1,2,3,4,5 (docent opleiding)

Tsi Nei Tsang,

Thai Foot Reflexology Therapy Massage

Thai Traditional Medical Development Center Sukhothai

Tok Sen

Saipin Aitchangrit, roepnaam Mioe is de jongste telg van ons team. Mioe's roots liggen in Khorat in Thailand maar woont samen met haar man inmiddels alweer vijf jaar in Nederland. Mioe heeft in Thailand Traditionele Thaise Massage en Toksen gestudeerd en is al vanaf de start van Chanthanu nauw betrokken bij het bedrijf. Zo heeft ze een intensieve stage training gevolgd, heeft als model opgetreden en geassisteerd bij de foto shoots voor de workshops. Op 12 augustus 2017 heeft Mioe het praktijk examen " Chanthanu Thai Oil & Aroma Therapy massage standard protocol " met goed gevolg afgelegd. Dat wil zeggen dat Mioe de massage technieken die gebruikt worden in de Chanthanu standaard olie en aroma therapie massage beheerst en zelfstandig een protocol kan uit voeren. Chanthanu heeft dit protocol zelf ontwikkeld, verfijnd, getest, succesvol gemaakt en Tui heeft het examen persoonlijk afgenomen. Mioe heeft een zoon en een dochter in Thailand die beide studeren. Haar hobby's zijn zorgen voor mensen, koken en recepten bedenken.

Wij hopen ons team in het komende jaar met nog 2 of 3 masseurs, masseuses en of therapeuten uit te kunnen breiden en u kunt er in ieder geval van op aan dat deze specialisten eveneens gecertificeerd zullen zijn en zullen voldoen aan de Chanthanu eisen en standaarden.