Chanthanu Traditional Thai Health Center                                    

                       Thaise Traditionele Massage voor iedereen, overal en altijd.                     Leer het zelf  !


Workshop Thai Foot Reflexology Massage

In deze workshop leer je het masseren van de onderbenen en reflexpunten op en onder de de voeten die overeenkomen met organen in ons lichaam. Deze Thaise stijl van voetmassage wordt gegeven met behulp van een voet reflexology stokje. De uiteinden van de zenuwen van de verschillende organen in het lichaam leiden naar de handpalmen en voetzolen. Abnormale functie of verstopping in de organen kan pijn veroorzaken in het bijbehorende drukpunt. Wanneer dit drukpunt wordt gestimuleerd, wordt de blokkade verwijderd en het orgaan wordt teruggebracht naar zijn juiste werking. De technieken die je leert in de workshop zorgen ervoor om de onderbenen en de  voeten te ontspannen, maar ook om de eigen natuurlijke balans in het lichaam te herstellen.

De workshop bestaat uit 2 avonden van gemiddeld 2 1/2 uur of weekend dagdeel van 5 uur. De massage kan worden gegeven op een gemakkelijk zittende stoel of op een  massage tafel.

 

Na het volgen van deze workshop kunt u een basis Thai Foot Reflexology Massage geven van ongeveer 45 minuten aan familie en of vrienden, gewoon bij u in de huiskamer. De prijs van deze workshop is inclusief les materiaal waaronder een met foto's geïllustreerd werkboek, een origineel teakhouten Thais massage stokje, 100 ml voet massage olie, en een potThaise (tiger) pot kruiden balsem groen. Houders van een lidmaatschapskaart ontvangen 5% korting.   

Prijs           Duur         Bijzonderheden

€ 60           5 uur          zie ook ons Loyaliteitsprogramma   

Vooropleiding : Geen