Chanthanu Traditional Thai Health Center                                    

                       Thaise Traditionele Massage voor iedereen, overal en altijd.                     Leer het zelf  !

 

Thaise Olie Massage (Royal Aroma Therapy)

De Royal Aroma Therapie is afgeleid van de Thaise Traditionele Massage en is zeer doeltreffende holistische geneeswijze. Deze massage is zowel gericht op het voorkomen, verlichten als het genezen van ziektes.De massage is een combinatie van de traditionele technieken, kruiden-stempels en aromatische oliën. 
Deze massage werd oorspronkelijk alleen ontwikkeld voor het Thaise Koningshuis.Toen Koning Rama III echter de magnifieke resultaten aan den lijve ondervond, beval hij per Koninklijk decreet dat deze massage voor iedereen toegankelijk moest worden. Deze massage wordt nog steeds onderwezen aan de Wat Po Medical & Massage School in Bangkok.


Het is de methode om van je spanningen, stress en angst af te komen. Daarnaast zijn er nog vele andere redenen om te kiezen voor de Royal Aroma Therapy zoals bijvoorbeeld allergische reacties, blaasontsteking, examenvrees, rouw verwerking, verminderde eetlust, concentratie problemen, verkoudheid, gewricht stijfheid, spierpijn, darmproblemen en sommige huid aandoeningen.
Deze massage heeft ook een Nuad Bo-Rarn basis maar is niet te vergelijken met een Thaise Traditionele- of sportmassage. De aanraking is veel lichter en is minder gericht op de specifieke spieren, maar op  het hele lichaam. Ideaal voor mensen die veel “in hun hoofd” bezig zijn. Je voelt dat de spanning vermindert en daar heb je direct plezier van. 


Bij een Olie massage kleedt de cliënt zich uit en gaat onder een laken op haar/zijn buik op de massage tafel liggen waarna de masseur binnenkomt. Uitsluitend de te masseren lichaamsdelen worden ontbloot en het ondergoed blijft gewoon aan. (Zie ook eerste bezoek). Het is wel aan te bevelen om voor deze massage ruim de tijd te nemen, bij voorkeur anderhalf tot twee uur. Geeft u alstublieft alvast bij het maken van de afspraak door hoelang u behandeld wilt worden.