Chanthanu Traditional Thai Health Center                                    

                       Thaise Traditionele Massage voor iedereen, overal en altijd.                     Leer het zelf  !


Introductie Thaise Massage (Nuad Bo-Rarn)

Deze introductie workshop maakt deel uit van het workshop en opleidingsprogramma van Chanthanu Traditional Thai Health Center. De workshop geeft een duidelijk beeld van de geschiedenis, de feiten en de verschillen tussen Traditionele Thaise Massage (in Thai Nuad Bo-Rarn) en de westerse massage stijlen. Omdat alle Thaise Massage varianten zoals Thai Oil & Aroma Therapy Massage, Thai Table Massage, Thai Foot Reflexology etc. van Nuad Bo-Rarn zijn afgeleid is deze workshop een goede basis voor iedereen die één van de Massage Workshops wil volgen. Het doel van deze workshop is om de deelnemers een zekere basis kennis te geven van wat Thaise Traditionele Massage is. Je leert iets over de geschiedenis, de geneeskrachtige werking, de energie banen, de varianten en de mogelijkheden om zelf te leren masseren. Tijdens de hands on sessie leer je een aantal basis posities die je al meteen thuis kunt toepassen. Na het volgen van deze workshop heeft de deelnemer genoeg inhoudelijke kennis opgedaan van Thaise Massage (Theorie en praktijk) om succesvol een vervolg workshop te kunnen doen.

Deze workshop dient als vooropleiding voor de workshop/cursus Nuad Bo-Rarn (Traditionele Thaise Massage)

Voor deze workshop is geen vooropleiding nodig maar interesse in massage en holistische geneeskunde is wel een pre. U leert een aantal basis posities die u al meteen thuis kunt toepassen.

Na het volgen van de introductie workshop kunt u bijvoorbeeld een basis massage van ongeveer 30 minuten geven aan familie en of vrienden, gewoon bij u in de huiskamer op een bed of een mat op de grond en gewoon over de kleding heen. Houders van een lidmaatschapskaart ontvangen 10% korting.

Vooropleiding geen.

Prijs            Duur         Bijzonderheden

€ 40           3  uur     verplicht voor deelname aan de workshop Nuad Bo-Rarn

Let op !!!

cursisten die een basis diploma in Thailand (op een door de Thaise overheid erkende school of instituut) )en of van ITM Thai Hand in Amsterdam of Berlijn kunnen vrijstelling krijgen voor deze introductie workshop. Wij vragen dan echter wel om het cursus boek aan te kopen voor 5 euro (incl BTW)